Kurumsal Katalog

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Geleneksel İftar Programı Düzenlendi

İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ile İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ çalışanları iftar programında bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına, İstanbul Milletvekili Aziz BABUŞÇU, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI, İBB Satınalma Daire Başkanı Ferudun TEKBIYIK, İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı M. İhsan ŞİMŞEK, Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Faruk KACIR başta olmak üzere iştirak şirket yöneticileri, çalışanları ve aileleri katıldı.

Tasavvuf Müziği Dinletisi ile başlayan ve Kur-an tilaveti ile devam eden programa akşam ezanının ardından iftar için ara verildi.

Program sonundaki konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Faruk KACIR;

Sizleri muhabbetle selamlıyor, Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz iftar programımıza teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz.

Bu yıl her zamankinden farklı olarak iftarda ailelerimizle bir aradayız. İstedik ki Mübarek ramazan ayında kalabalık bir aile olarak güzel bir İftar sofrasında hep beraber olalım.

Bu mübarek ayın ülkemiz, milletimiz, tüm İslam alemi için birlik beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Ülkemiz 31 Mart’ta bir yerel seçim süreci geçirdi. Bu seçimlerde her zamankinden farklı olarak İstanbul’da önemli şaibeler, usulsüzlükler ortaya çıktı ve Yüksek Seçim Kurulu seçimlerin yenilenmesine karar verdi.

Bu konu hiç şüphesiz İstanbul’da yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları olarak bizleri daha da yakından ilgilendiriyor.

Bugün Türkiye güvenlikten ekonomiye her alanda kritik bir dönemden geçiyor. Dolayısıyla birliğe, beraberliğe, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Aramızda hiçbir ayırımcılığa fırsat vermeyeceğiz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım deneyimli bir devlet adamıdır. Ve inşallah bu bilgi ve birikimini, tecrübelerini 23 Haziran’ dan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak İstanbul’ a aktaracak ve hep birlikte İstanbul’ u Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ın ortaya koymuş olduğu 2023 vizyonuna ulaştıracağız.

Susuzluk ve çöp dağlarından oluşan bir İstanbul’dan her tarafını yeşil ve bakımlı tuttuğumuz bir İstanbul’a ulaştık. Ortaya çıkan bu muhteşem tabloda hepinizin emeği alın teri var.  İstanbul’u bu günlere getirme sürecinde ortaya koyduğunuz gayretiniz ve emeğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum.

İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı M. İhsan ŞİMŞEK; Ağaç ve Peyzaj AŞ ile birlikte İstanbul’da büyük hizmetlere imza attıklarına dikkat çekerek, bu hizmetleri daha ileri götürmek durumunda olduklarını söyledi.

İstanbul’u güzelleştirdikleri için bütün yönetici ve çalışanlara teşekkür eden İstanbul Milletvekili Aziz BABUŞÇU, “ Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bu mübarek ayda böyle güzel bir iftar sofrasında sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan kendine has iklimi ile aramıza gelir biz de o iklimden istifade etmeye çalışırız. Ben bu kutlu softa etrafında bir siyasi kimlik olarak bulunmak değil sohbet muhabbet etmek isterim. İstanbul’u güzelleştiren insanlar, İstanbul’un parklarıyla orta refüjleriyle, caddeleriyle sokaklarıyla güzelleştiren, insanların evinden çıktığında ya da işten eve dönerken bir peyzaj uygulamasında ruhunun derinliklerinde huzuru hissettiği bir işi yapıyorsunuz. Bunun için her birinize ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.