TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BİTKİ VE PEYZAJ FUARI, AÇILIYOR

Tüyap Fuar Merkezi, Avrasya’nın en büyük Bitki ve Peyzaj fuarı “Flower Show İstanbul - Eurasia Plant Fair” organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi destekleriyle,Dünya genelinde 15 farklı ülkeden 288 firmanın katılacağı fuarda her iklim koşulu ve toprak yapısına uygun binlerce farklı bitki ile yeni peyzaj uygulamaları sergilenecek.

9. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı, Flower Show İstanbul,  23/25 Kasım 2017 tarihlerinde gezilebilir.

Dünyanın en önemli şehirlerinden birisi olan İstanbul’un peyzaj düzenlemelerini gerçekleştiren İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ bu yıl 20. Yılını kutluyor. Ağaç AŞ Her yıl olduğu gibi bu yılda peyzaj ve bitki sektörünün buluşması olan fuarın önemli bir katılımcısı olarak yerini alıyor.

Flower Show Fuarı’nda 20. yılda vurgulanan tema “Hayatın merkezi doğadır.” Hayatımızda pek çok etken bizi doğadan uzaklaştırmaya çalışır. Oysa Doğa insanı bir tılsım gibi hep kendine çeker.

Tasarımda merkezde bir ağaç yer alıyor. Doğa, hayatın merkezi ve yaşam kaynağıdır. İnsan yaşamı bu kaynağın etrafında döner. Hayat bir döngüdür. Doğa da bir döngüdür. Tohumdan fidana, fidandan ağaca ve ağaçtan yine tohuma bir döngü hep devam eder.  İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ olarak bu yıl Flower Show’da bu yaşam döngüsüne dikkat çekmek istiyoruz.

Doğa aynı zamanda insanı saran bütünleyen de bir özelliğe sahiptir. Bu nedenle hem merkezde bir ağaç hem etrafından saran bir orman tasarladık. Ziyaretçiler kendilerini saran bir orman ve merkezde canlı bir ağaç görecekler.

“Daha yaşanabilir bir Dünya için daha yeşil bir Dünya’ya katkıda bulunalım.”