TÜRK ATA SPORU OKÇULUĞU İSTANBUL BAHÇESİ’NDE DENEMEYE VAR MISIN?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi EXPO 2016 Antalya’da İstanbul Bahçesi standıyla ön plana çıktı. Ziyaretçiler tarafından büyük beğeni toplayan, İstanbul’un tarihi değerlerini peyzaj unsurlarıyla bir araya getiren İstanbul Bahçesi bu hafta sonu kültürel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İBB, kültürel mirasımız olan Türk ata sporu okçuluğu, hem ulusal hem de uluslararası bir platforma hizmet eden EXPO 2016 Antalya’da tüm dünyaya tanıtmayı hedefliyor. Bu kapsamda, 3- 4 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ok atma etkinliği için ilgi duyan herkesi EXPO 2016 Antalya’ da yer alan İstanbul Bahçesi’ne davet ediyor.

Kültürel Mirasımız Okçuluk Expo 2016 Antalya’da Hayat Buluyor!

3- 4 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Ok Atma Etkinliği Teorik ve Pratik Ok Atış Eğitimi, Archery Tag Oyunu ve Hareketli Hedefe Atış olmak üzere üç aşamadan oluşuyor. Okçular Vakfı’nın uzman antrenörleri ve teknik kadrosu tarafından gerçekleştirilecek olan etkinliğe 11:00- 23:00 saatleri arasında yetişkin veya çocuk fark etmeden, isteyen herkes ücretsiz olarak katılabiliyor.