SUUDİ ARABİSTAN DAMMAM ÜNİVERSİTESİ AĞAÇ AŞ’Yİ ZİYARET ETTİ

İstanbul’daki çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında teknik bilgi almak amaçlı gelen heyet; İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ’nin çevre düzenlemesi, peyzaj, bitki ve sektör çalışmaları hakkında bilgi edindi.

Genel Müdürümüz Murat Ermeydan tarafından ağırlanan misafirler önce İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ tanıtım filmini izleyerek şirketimiz hakkında detaylı bilgi aldı. Tanışma ve genel bilgilendirmenin ardından, Peyzaj Bölümü öğrencileri Genel Müdürümüz Murat Ermeydan’a merak edilen soruları sordular.  Alibeyköy Fidanlık sahasını gezen heyete bitkiler, toprak üretimi, AR-GE faaliyetleri, sulama ve bakım, lojistik konularında da teknik bilgi verildi.

Bahçe Market’i ziyaret eden misafirlerimiz burada İç ve dış mekan bitkiler hakkında  bakım, üretim, mevsimlik çiçekler, meyve fidanları, mini bahçe uygulamaları hakkında bilgi aldılar. Bahçem Kafe’de ağırlanan misafirlerimizle karşılıklı olarak hediye takdiminde bulunuldu.

Şirketimizin peyzaj ve bakım uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen Dammam Üniversitesi Peyzaj Bölüm Başkanı Saeed Ahmet ve öğrencileriyle Emirgan Korusu’nda teknik gezi yapıldı.