STAJYER TANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Türkiye’nin çeşitli okullarından şirketimize stajyer olarak gelen öğrenciler ile tanışma toplantısı düzenlendi.

Fakültelerin Peyzaj Mimarlığı, Orman Mühendisliği ve Ziraat Mühendisliği gibi bölümlerinde okuyan öğrencilerin şirketimizde stajyer olarak görev almasının akabinde Genel Müdür Murat Ermeydan Genel Müdür yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla tanışma toplantısı yapıldı. Genel Müdür Murat Ermeydan “Öncelikle hepiniz aramıza hoşgeldiniz. Türkiye’nin çeşitli fakültelerinde okuyup sektörün öncüsü olan şirketimizde staj yapma ayrıcalığına sahip olduğunuz için hepinizi kutluyorum. Staj dönemi kısa bir dönemi kapsıyor, sizlerde bu kurumda staj başlattığınız an itibariyle hedefinizi ortaya koymuş oluyorsunuz. Artık dünyada ülkeler, ülke ismiyle değil şehir isimleriyle anılıyor. İstanbul gibi dünyanın en büyük şehirlerinden bir tanesi olan şehrin peyzajına, ağaçlandırılmasına ve yeşillendirilmesinde ciddi emeği olan şirketimizde staj yaparak sektörün sizlere ne denli ihtiyacı olduğunu gözlemleyeceksiniz. Bizim için hangi üniversite de okuduğunuzdan daha çok kendinize ne kattığınız, kendinizi ne kadar çok geliştirdiğiniz önemli. Yöneticilerimizin ve çalışanlarımızın tecrübelerinden muhakkak faydalanmalısınız. Dünya her geçen gün daha hızlı ilerlerken sizler de kendinizi yeni bilgiyle donatabilmeli, bir dil öğrenmenin yanında da mutlaka bir dil daha öğrenmelisiniz.” dedi. Bunun yanında Genel Müdür Murat Ermeydan kendi öğrencilik yıllarındaki anılarını stajyerler ile paylaştı ve çeşitli tavsiyelerde bulundu. Genel Müdür Yardımcısı Faruk Kacır ve Birim Müdürleri’nin de konuşma yaptığı toplantıda; Kurumumuza hoşgeldiniz diyerek, staj döneminin herbiriniz için faydalı olması temennisinde bulundular.

Toplantı içerisinde stajyerlere de söz verildi. Stajyerler;  Sektörün en büyüğü olduğunu düşündüğümüz için ve faydalı olacağını gördüğümüz için Ağaç ve Peyzaj AŞ’yi tercih  ettik. Şeklinde düşüncelerini ifade ettiler.