İSTANBUL AĞAÇ ve PEYZAJ AŞ AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU.

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ ailesi her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen piknikte bir araya geldi. Sarıyer Bahçeköy’de düzenlenen pikniğe Genel Müdür Murat Ermeydan, yöneticiler ve tüm personel aileleriyle birlikte katıldılar.

Genel Müdürümüz Murat Ermeydan konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. “Ağaç AŞ ailesi olarak hep beraber şirketimizi geliştirdik, büyüttük bunda siz ekip arkadaşlarımızın payı olduğu kadar onların işlerine her zaman destek olan ailelerinin de payı var. Bu nedenle böyle bir organizasyon vesilesiyle tüm ekip arkadaşlarımız ve aileleri ile bir arada olalım istedik. Güzel, güneşli bir günde güzel, keyifli vakit geçirmenizi diliyorum.” şeklinde konuştu.

Piknik gün boyu değişik etkinliklere sahne oldu. Farklı etkinliklerle çocuklar eğlendi. Hüseyin Goncagül ve İbiş, çocuk şarkıları, Hacivat ve Karagöz, Jonklör,  Meddah, Nasreddin Hoca, Palyaço, Halat çekme yarışması aktiviteleriyle herkes  güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Etkinlik Tarihi

13 Haziran 2015