İBB GENEL SEKTERİ İLE GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İBB Genel Sekreteri Sayın Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcıları Sayın Eyyüp Karahan ve Sayın Nihat Macit, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Sayın Cemal Özdemir’in katılımlarıyla İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürlüğünde şirket faaliyetlerimizle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Sayın Murat Ermeydan ve üst yönetim kadrosunun katıldığı toplantı öncesi şirketin Alibeyköy’de bulunan fidanlığında incelemelerde bulunuldu.

Şirketin kuruluşundan bugüne gerçekleştirdiği faaliyetler ve yapılması planlanan projeleriyle ilgili konular ele alındı. Şirketle ilgili genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda İstanbul’a ait geleceğe dair projeler incelendi.

Toplantı sonrası Alibeyköy Fidanlığında  yer alan Türkiye’nin en büyük Bahçe Market’i ve yeni açılan Bahçe’m Kafe de gezildi. İstanbul’daki diğer Bahçe Marketlerimiz hakkında genel bilgi alındı.