GOLF DERGİSİ KAPAĞINDA ŞAMPİYON MİLLİ GOLFÇÜMÜZ

Golf Dergisi Kapağında Şampiyon Milli Golfçümüz…

İstanbul Ağaç ve peyzaj AŞ bünyesinde çalışan milli golfçümüz 2010 yılından itibaren golf turnuvalarında çeşitli başarılar ederek şirketimizin adını spor alanında da duyurdu.

Golf Turnuvalarındaki başarıları ile Golf Dergisine de kapak olan milli golfçümüzün başarıları katlanarak artmıştır.

Faklı alanlarda başarılı olan çalışanların her zaman daha verimli olduğu bilinciyle hareket eden İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ spor alanında başarılı olmaları için çalışanlarını desteklemektedir. Doğa ve sporun iç içe olması şirketin faaliyet konusunun peyzaj ve çevre düzenlemesi olmasının da bir sonucu olarak spor ve sporcunun her zaman desteklenmesi sağlanmıştır.

Milli Golfçümüz çeşitli turnuvalarda dört birincilik ve bir üçüncülük ödülü alarak önemli bir başarıya imza atmıştır.

2010 Türkiye Uluslararası Engelliler Açık Golf Şampiyonası, D Kategorisi Birinciliği
2012 France Open Disabled Şampiyonası, D Kategorisi Üçüncülüğü
2013 Finlandiya Disabled Şampiyonası, C Kategorisi Birinciliği
2014 France Open Disabled Şampiyonası, C Kategorisi Birinciliği
2014 Hollanda EDGA ABN AMRO Golf Şampiyonası, B Kategorisi Birinciliği

İstanbul Ağaç ve Peyzaj ailesi olarak fiziksel engelin başarıya engel olmadığını defalara kanıtlayan milli golfçümüzün başarılarının devamını diliyoruz.