GENÇ TÜRKİYE ZİRVESİ'NDEN ŞİRKETİMİZE DESTEK ÖDÜLÜ

Genç Türkiye Zirvesi tarafından Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde Gerçekleştirilen Programda İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ ye Destek Ödülü verildi. Destek Ödülü TC Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ tarafından şirketimiz Genel Müdürü Murat ERMEYDAN'a taktim edildi.

165 ülke ve Türkiye’nin 81 ilindeki üniversite gençliğinin temsilcisi olan öğrenciler ve profesyonel gençler, ülkelerinin geleceğine yön vermek için her yıl Genç Türkiye Zirvesi’nde bir araya geliyor.

İlki 2013 yılında gerçekleştirilen Genç Türkiye Zirvesi, “Lider Ülke, Genç Türkiye” vizyonu ile yola çıkmıştır.Açılışını Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç’ın gerçekleştirdiği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat ErgünUlaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Binali YıldırımGümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcı’nın katılım gösterdiği Zirvede, ülkemizi ileriye taşıyacak gençler bir araya geldi. Zirvede ekonomiden eğitime, bilişimden kültüre kadar birçok farklı konuda düşünceler, projeler ve temenniler paylaşıldı.

Genç Türkiye Zirvesi, 2014 yılında “İnovatif Düşün, Geleceği Yönet” teması ile ikinci kez gerçekleştirildi. Açılış töreninde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işıkİstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan görüşlerini konuklar ile paylaştı. Ayrıca Ekonomi Bakanı Nihat ZeybekçiIBM Türk Genel Müdürü Isabel Gomez CagigasArçelik Genel Müdürü Levent ÇakıroğluTHY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi TopçuRenault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar ve İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı da ulaşım teknolojileri, inovasyon, ekonomi, stratejik sektörler ve kentsel dönüşüm üzerine görüşlerini konuklar ile paylaştı.

3.sü gerçekleştirilen programa Genel Müdürümüz Murat ERMEYDAN da iştirak etti ve ödül aldı.