GELİŞİM ATÖLYESİ SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

20 gün boyunca devam eden, Pazarlama Satış Müdürlüğümüzde görevli 72 personelimizin katılım sağladığı “Gelişim Atölyesi Programı” başarıyla tamamlandı.

Gelişim Atölyesi; değerlerini korurken, yenilikleri de hayatına katabilen ve her gün biraz daha öğrenerek güçlenen yöneticilerin, mühendislerin ve personelin yeni bilgi ve beceri ile donatılmasını amaçlamıştır. Klasik seminerlerden farklı olarak, interaktif ve uygulamalı bir içerikle sunum yapılan eğitimde, temelde ezberleri bozan ve üzerine yeni, etkin ve verimli yeniyi inşa eden bir stille sunuldu.

Gelişim Atölyesi Programı sertifika törenine katılan Genel Müdürümüz Murat Ermeydan eğitime katılan personelin düşüncelerine önem verdiklerini söyleyerek programın nasıl bir etkisi olduğu konusunda katılımcılardan bilgi aldı. Eğitimin, iş hayatına ve özel hayata katkı sağladığını ifade eden katılımcılar yeni bir vizyon kazandıklarını belirtti.

Genel Müdürümüz Murat Ermeydan, eğitimin sürekli gelişime açık bireyler üzerinde önemli etkileri olduğunu ve şirketimizin çalışanlarını geliştirmeye yönelik eğitimlere önem verdiklerini belirtti.

Gelişim Atölyesi Programı eğitimini başarıyla tamamlayan personele sertifikalarını Genel Müdürümüz Murat Ermeydan vererek eğitimde başarı sağlayan personellerimizi tebrik etti.