GELİŞİM ATÖLYESİ PROGRAMI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

12 gün boyunca devam eden ve 142 personelimizin  katılım sağladığı “Gelişim Atölyesi Programı” başarıyla tamamlandı.

Gelişim Atölyesi; değerlerini korurken, yenilikleri de hayatına katabilen ve her gün biraz daha öğrenerek güçlenen yöneticilerin, mühendislerin ve personelin  yeni bilgi ve beceri ile donatılmasını amaçlamıştır. Klasik seminerlerden farklı olarak, interaktif ve uygulamalı bir içerikle sunum yapılan eğitimde, temelde ezberleri bozan, ve üzerine yeni, etkin ve verimli yeniyi inşa eden bir stille sunulmuştur.

Gelişim Atölyesi Programı sertifika törenine katılan Genel Müdür Murat Ermeydan eğitime katılan personelin düşüncelerine önem verdiklerini söyleyerek programın nasıl bir etkisi olduğu konusunda katılımcılardan bilgi aldı. Eğitimin, iş hayatına ve özel hayata katkı sağladığını ifade eden katılımcılar yeni bir vizyon kazandıklarını belirtti.

Genel Müdür Murat Ermeydan Eğitimin sürekli gelişime açık bireyler üzerinde önemli etkileri olduğunu ve şirketimizin çalışanlarını geliştirmeye yönelik eğitimlere önem verdiklerini belirtti.

Gelişim Atölyesi Programı eğitimini başarıyla tamamlayan personele sertifikalarını Genel Müdür Murat Ermeydan, Genel Müdür Yardımcısı Faruk Kacır ve yöneticiler vererek katımcıları tebrik ettiler.