“GENEL MÜDÜRLE Bİ KAHVE” EŞLİĞİNDE BAHÇE’M KAFE’DE BULUŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Genel Müdür İle Bir Kahve projesi kapsamında personellerimiz Bi Kahve Eşliğinde Genel Müdürümüz Murat Ermeydan ile Bahçe’m Kafede sohbet etme fırsatı buluyor.

5 Ocak 2016 tarihinde ilki Bahçe Market çalışanımız Kübra Davutoğlu ile gerçekleşen projede sonraki haftalarda; İdari İşler Çalışanımız Yurdagül Özkaya, Üretim ve Lojistik Şefliği Çalışanlarımız Osman Orak, Mehmet Altuntaş, Mustafa Keskin ve Yönetici Asistanımız Zehra Kurt Genel Müdürümüzle Bi Kahve Eşliğinde sohbet etti.

Kura yöntemi ile her hafta belirlenecek bir şirket çalışanımız, bu proje doğrultusunda Genel Müdürümüz ile baş başa bir kahve içip sohbet edebilecek.

Yaklaşık yarım saat sürecek ve 52 hafta devam etmesi planlanan sohbetler ile yönetici çalışan ilişkisini güçlendirmek, çalışanların güvenini, kuruma bağlılıklarını, motivasyonunu ve iş yerindeki enerjiyi arttırmak, yönetici çalışan arasındaki sınırları kontrollü bir şekilde kaldırırken kurumsal iletişimin pozitif yönde geliştirilmek hedefleniyor.